交流團當然好玩,但想係香港都可以增廣見聞可以點做🤔🤔?小編就強烈推薦去Teach For Hong Kong 跨界對談 2018 —「匯水成川」。 Teach For Hong Kong 致力為基層的學生提供全人的教育,希望能解決教育資源不公的問題💡,和培育社會未來的領袖🤩。如果你對教育有興趣就唔好錯過😝😝。

吸引地方:

  1. 唔洗錢💰就可以同薯片叔叔曾俊華先生,著名教育家朱子穎校長同Linkedin, Esquel Group 等大企業領袖進行深入交流。一定獲益良多😍😍。
  2. 為教育界出力🤓,人人有責,到時你可以了解更多香港教育情況,為社會出一分力💪🏼💪🏼。

日期:2018年10月13日

時間:09:15 am – 11:45 am

報名參加:https://goo.gl/uWhr3M

想知道其它個人成長,提升效率,生涯規劃,青年活動的推介, 記住👍🏻 GrowHunter 的Facebook Page and Instagram!